Odenvägen/Märsta.

Såld – 29 Bostäder – Ombildning.

Ett boende med superba kommunikationer. Oavsett om du vill nå Stockholm, Uppsala eller övriga världen via Arlanda flygplats, allt är möjligt om du har Märsta som utgångspunkt.

Som boende i Märsta har du dessutom nära till naturen och lugnet när du känner för att ta en paus från pulsen i storstaden. Detta också tack vare att fastigheten är belägen i ett lugnt och lummigt villaområde. Något som brukar passar såväl stora som små.

Standarden och materialvalen i lägenheterna är av god kvalitet och prisnivån är fördelaktig också för den som samtidigt är medveten om sin plånbok.

Andra projekt

Schlytersvägen/Aspudden

Schlytersvägen/Aspudden

Schlytersvägen / Aspudden. Såld - 15 Bostäder - Nyproduktion.Kvarteret Staven är högt beläget med en fantastisk utsikt över Mälaren. Tre småskaliga byggnadskroppar med sammanlagt 15 radhus skapar, tillsammans med den blandade bebyggelsen i Aspudden en unik blandning av stad, småstad, skog och...

läs mer
Sigfridsvägen/Aspudden

Sigfridsvägen/Aspudden

Sigfridsvägen / Aspudden. Pågående - Ca 90 Bostäder - Nyproduktion. Här planerar vi fina lägenheter i varierande storlekar med nära till city, grönområden, promenadstråk längs vattnet, tunnelbana och charmiga Aspudden centrum. Ett större projekt beräknat till totalt 93 st. lägenheter.Andra...

läs mer