Boform Fastighetsutveckling bygger bostäder med högre standard än de större och traditionella byggbolagen. Därför jobbar vi ej med standardlösningar. Det kräver mer kunskap och omsorg, i gengäld skapar vi i ett bättre boende och får nöjdare kunder.

För att kunna bygga bättre måste vi lära känna vår omgivning. En bra fastighet ska vara en naturlig del av en större helhet. Genom att lära känna varje område och människorna som lever där kan vi få insikter om deras behov och drömmar. Det är grunden för att skapa boenden som inte bara samspelar, utan även definierar en plats.

Vi vet att det är summan av detaljerna som skapar helhetsupplevelsen. Därför är vi 100% engagerade i alla delar av våra projekt, vi använder all vår kunskap och passion i varje detalj. Vi tummar inte på kvalitet eller form och siktar alltid på att leverera över förväntan.

 

Byggnadsmärket

Boform är stolta över att Järfälla kommun tilldelade oss utmärkelsen Byggnadsmärket 2014. Byggnadsmärket syftar till att belöna den eller de som har verkat för god arkitektur och byggnadskultur vid uppförande av nya byggnader och anläggningar eller vården av kulturhistoriskt, miljömässigt eller konstnärligt värdefulla byggnader och anläggningar.

Läs kommunens motivering

 

Boform i media

Finalist Årets Stockholmsbyggnad 2017

Tidskriften Arkitektur nr 8 år 2017

Dagens industri

Veckans affärer

Fastighetssverige

Fastighetsnytt

Stockholm direkt

Bättre stadsdel

 

-> LinkedIn

-> Facebook 

-> YouTube

 

Boform stödjer Nattvandrarna