Bolinder Strand.

Såld – 8 Bostäder – Ombildning.

Upptäck ett havsnära boende full med historia och karaktär. Här finner du all tänkbar service tillsammans med en levande marina placerad vid ett naturreservat. För den som ändå uppskattar närhet till storstaden tar det endast drygt tjugo minuter med pendeltåg in till Stockholm central.

Som boende i Bolinder Herrgård kan du välja mellan fullständigt unika lägenheter. Samtliga lägenheter har extra stora förråd, gott om utrymme och tillgång till bastu och separat vinkällare med egen förvaring. Till Herrgården hör gott om parkeringsplatser vilket gör att det inte är något problem för dem som behöver ha två bilar.

Renoveringen av Bolinders Herrgård är synnerligen påkostad, vilket gör att de boende kan jämställa sin miljö med nyproduktion, samtidigt som all gammal charm som följer ett hus från 1800-talet finns bevarad. Att vara boende i Bolinder Herrgård är att bo i områdets kronjuvel i Bolinder Strand.

Andra projekt

Odenvägen/Märsta

Odenvägen/Märsta

Odenvägen/Märsta. Såld - 29 Bostäder - Ombildning.Ett boende med superba kommunikationer. Oavsett om du vill nå Stockholm, Uppsala eller övriga världen via Arlanda flygplats, allt är möjligt om du har Märsta som utgångspunkt. Som boende i Märsta har du dessutom nära till naturen och lugnet när du...

läs mer
Schlytersvägen/Aspudden

Schlytersvägen/Aspudden

Schlytersvägen / Aspudden. Såld - 15 Bostäder - Nyproduktion.Kvarteret Staven är högt beläget med en fantastisk utsikt över Mälaren. Tre småskaliga byggnadskroppar med sammanlagt 15 radhus skapar, tillsammans med den blandade bebyggelsen i Aspudden en unik blandning av stad, småstad, skog och...

läs mer